5+1 OK, AMIÉRT JÓ NÁLUNK TANULNI

Amikor a szülők iskolaválasztás előtt állnak leendő elsős gyermekükkel, sok szempontot kell figyelembe venniük. A közös gondolkodás, a családi megbeszélés során felsorakoznak az érvek és az ellenérvek, s papírlapon vezetik, hogy mik szólnak az adott iskola mellett, esetleg ellene. 

Mi ezzel a rövid bejegyzésünkkel szeretnénk segíteni a gondolkodásban. Hoztunk 5+1 érvet, ami miatt szerintünk jó a mi intézményünkben tanulni!

 

Kis tanulói létszámmal működő iskola, melyben szülők és pedagógusok közös munkával tudják segíteni a tanulók fejlődését. Nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő értékrend kialakítására, megőrzésére, ami a mai világban elengedhetetlen. Nagyobb figyelmet tudnak kapni a gyerekek, mint más intézményben. Szülőkkel folyamatos a kapcsolattartás, mindenről informáltak. Családias a légkör, a gyerekek második otthona. Igyekeznek mindig változatos programokkal színt vinni az iskolai életbe. A nyári szünetre jobbnál jobb iskolai tábor közül választhatnak a családok. 

Szabó Diána 

 

A lipóti iskola családias légköre, az angoltanulás, valamint a sok szabadban töltött idő és a változatos évközi programok mind döntő szempontok voltak az iskolaválasztásnál.

Nem csalódtunk! 🙂

Szilágyi szülők